Bewust Ondernemende Beller

BoB is de Bewust Ondernemende Beller. BoB is ook degene die uw telefoonverkeer Bewust Ondernemend Beantwoord. BoB is Beleefd, Betrokken, Betrouwbaar en Bekwaam.

  • BoB is de Bewust Ondernemende Beller
  • BoB ontzorgt u op het terrein van inbound en outbound telefoonverkeer
  • BoB heeft groeiambities
  • BoB werkt graag samen in teamverband
  • BoB onderscheidt zich door zichzelf te zijn

Meer en beter contact met uw relaties levert altijd winst op. Immers, doordat u via ons altijd bereikbaar bent, mist u geen enkele klant. Of doordat wij uw markt verkennen, weet u wat uw prospects zoeken en wat uw klanten bezighoudt. En indien uw organisatie een product of dienst geleverd heeft, dan wilt u toch zeker dat uw klant daar tevreden mee is? BoB voorziet u of uw relaties daarom van relevante informatie op het moment dat er om gevraagd wordt.

Intern ontwikkelen wij excellente dienstverlening. Daarbij geldt dat de beste leermomenten de momenten zijn waarin je versteld staat van jezelf. En daarom halen we elke dag het beste uit onszelf, om dat allerbeste van onszelf als dienstverlening aan u te kunnen bieden. Alleen op die manier willen wij een verlengstuk zijn van uw eigen organisatie en leveren we toegevoegde waarde.

Bob stelt haar werkplekken exclusief beschikbaar aan mensen die een label droegen. Mensen met "een afstand tot de arbeidsmarkt". Want Bob is er van overtuigd dat iedereen kwaliteiten heeft. Door te investeren in de kwaliteiten van mensen, ontwikkeld zich een vermogen wat wij graag met rendement voor u inzetten. Samen met Bob maakt u het mogelijk om het vermogen van mensen te kapitaliseren!