Wie we zijn

BoB is de Bewust Ondernemende Beller. BoB is ook degene die uw telefoonverkeer Bewust Ondernemend Beantwoord. BoB is Beleefd, Betrokken, Betrouwbaar en Bekwaam.

  • BoB is de Bewust Ondernemende Beller
  • BoB ontzorgt u op het terrein van inbound en outbound telefoonverkeer
  • BoB heeft groeiambities
  • BoB werkt graag samen in teamverband
  • BoB onderscheidt zich door zichzelf te zijn

Het is onze visie dat meer en beter contact met uw relaties altijd winst oplevert. Immers, doordat u via ons altijd bereikbaar bent, mist u geen enkele klant. Of doordat wij uw markt verkennen, weet u wat prospects zoeken en wat uw klanten bezighoudt. En indien uw organisatie een product of dienst geleverd heeft, dan wilt u toch zeker zijn dat dit product of deze dienst ook daadwerkelijk voorzien heeft in de behoefte van uw afnemer? BoB voorziet u of uw relaties daarom van relevante informatie op het moment dat er om gevraagd wordt.
Intern richten wij ons op excellente dienstverlening. Want de beste leermomenten zijn de momenten waarin je versteld staat van jezelf. En daarom halen we elke dag het beste uit onszelf, om dat allerbeste van onszelf als dienstverlening aan u te kunnen bieden. Alleen op die manier willen wij een verlengstuk zijn van uw eigen organisatie en leveren we toegevoegde waarde.

Bob stelt haar werkplekken exclusief beschikbaar aan mensen die een label droegen. Mensen met "een afstand tot de arbeidsmarkt". Want Bob is er van overtuigd dat iedereen kwaliteiten heeft. Door te investeren in de kwaliteiten van mensen, ontwikkeld zich een vermogen wat wij graag met rendement voor u inzetten. Samen met Bob maakt u het mogelijk om het vermogen van mensen te kapitaliseren!