Receptie Services

U wilt volledige telefonische bereikbaarheid en optimaal klantcontact? Dan zit u goed bij BoB! Wij bieden professionele receptiediensten aan tegen een laag maandtarief.

Uw voordelen als wij uw telefoonverkeer afhandelen!
  • Professionele en vertrouwelijke afhandeling van uw telefoonverkeer door deskundige receptionistes die opereren als medewerker van uw bedrijf.
  • U verzekert zich van een optimale bereikbaarheid,  geen gesprek wordt gemist
  • U hoeft niet te investeren in loonkosten of telefonievoorzieningen, u betaald bij ons lage variabele kosten die direct afhankelijk zijn van het aantal afgehandelde telefoongesprekken.
  • Uw eigen unieke telefoonnummer, waar uw zakelijk telefoonnummer naar wordt doorverbonden. Inkomende telefoongesprekken worden op deze manier direct herkend door uw persoonlijke receptionistes als een telefoongesprek voor uw bedrijf.
  • Uw receptioniste verbindt het gesprek door naar de juiste medewerker van uw bedrijf, neemt een boodschap aan en verzendt deze per e-mail aan het opgegeven e-mailadres, tevens worden afspraken direct in uw online agenda gezet.
  • Ook aanname van orders, storingsmeldingen, planning van werkzaamheden en bijvoorbeeld het versturen van informatieverzoeken behoort tot de mogelijkheden.


Wij kunnen uw receptiediensten volledig uit handen nemen, maar we kunnen de dienst ook voor u verrichten bij tijdelijke onderbezetting of vakantie. Alles is mogelijk! Kunnen wij iets voor u betekenen, wij horen het graag!

Interesse?